ARDOA, JAINKOEN EDARIA
Etapa honetan Errioxatik pasatzen gara eta Errioxa da,gure inguruan dagoen ardo ekoizle garrantzitsuena.
Ardoa, edari alkoholikoa da eta mahatsaren zukua hartzituz lortzen da.
Mahats zukuak azukre asko dauka, eta legamiak,azukre hau hartzitu egiten du, alkohola bihurtuz. Honen ondorioz, karbono dioxidoa sortzen da.
Hartzidura alkoholikoa laborategian sortu dugu eta ondoko argazkiak atera ditugu.
Praktikaren txostena ere gution artean egin dugu.
Hemen uzten dizuegu 3F-ko ikasleek proposatutako hartzidurari buruzko galdetegia
3. etapa honetan katedral ederrak ikusteko aukera izango dugu.Ez dira hauek, ordea, gure bidai osoan ikusiko ditugun bakarrak.Jarduera honen bidez, ezagutuko ditugu zein diren, non dauden eta zein arkitektura-estilori dagozkion.
ELIZA ERROMANIKOA
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina